Een plek om samen te genieten van het weer, te eten, tot rust te komen of alleen maar mooi te zijn. Een mooie tuin is er niet zomaar. Die ontstaat, stukje bij beetje. Soms verdwijnen er planten, soms verschijnen er meer soorten dan we gehoopt hadden.

Maar mooie tuinen hebben in ieder geval één ding gemeen: ze worden met passie bedacht, aangelegd en verzorgd.

Wat ons betreft is uw tuin meer dan een verlengstuk van uw woning. Het is het aanzicht van uw woning, het visitekaartje van uw bedrijfspand. Het is de prettige, groene omgeving rondom de drukte van de dag. Het is een zone waar allerlei leven zich vestigt, omdat het prettig vertoeven is bij ú!

Bij Mark Moes Hoveniers zien we ons werk als een vak, een ambacht. We houden van de bewegingen en het leven in de tuin. We werken met passie en enthousiasme aan uw tuin, we denken graag mee in het proces.

Gardening is the art that uses flowers and plants as paint,
and the soil and sky as canvas.

– Elizabeth Murray –

Bedenken - Mark Moes Hoveniers

Bedenken

Ontwerpen - een goed begin

Een grote, maar ook een kleine verandering kan soms veel verschil maken. Soms is een gesprek voldoende, soms is het beter om een ontwerp te maken.

Van een schets naar een tekening, of, om een goed idee te krijgen van de veranderingen, een 3D-impressie.

Uitvoering - Mark Moes Hoveniers

Uitvoeren

Aanleggen - een bewuste keuze

Met een goed plan als basis kan uw project op een verstandige manier worden uitgevoerd. Een tuin is niet ‘pas af’ door het gebruik van nieuwe materialen, wél door het slim gebruiken van materialen. Hergebruik, als het mogelijk is, en een bewuste keuze voor mooie duurzaamheid.

Onderhouden - Mark Moes Hoveniers

Onderhouden

Onderhouden - zorgeloos plezier

De mooiste tuinen zijn oude tuinen, met volwassen bomen en prachtige hagen.  Maar groen leeft, en is voortdurend in beweging, dus snoeien, onkruid wieden, verplanten en bemesten zijn dan ook écht nodig om uw tuin mooi te houden en mooier te maken.

Geen enkele zorg om de tuin en enkel maar genieten? Of geniet u van het zelf-doen maar heeft u af en toe wat hulp nodig?

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten? Laat het ons weten!

Not readable? Change text.