Onze aanpak

Waar wij voor staan

Iedereen in ons team heeft een eigen specialiteit. Maar over onze passie zijn we het eens: we gaan allemaal zo verantwoord mogelijk om met de natuur, machines en materialen.

Zo pakken we dat aan

Zo pakken we dat aan

We werken met kundige vakmensen, aangevuld met gemotiveerde leerlingen die we praktijkkennis op laten doen. Daarnaast kiezen we altijd materialen die ecologisch verantwoord zijn en investeren we in duurzame machines. Regelmatig steken we tijd in onderzoek en studie naar wat er speelt in ons vakgebied. Is er een nieuwe ontwikkeling? Dan doen we graag mee!

En dit is dan het resultaat

En dit is dan het resultaat

In onze tuinen is ruimte voor iedereen op allerlei momenten: trouwfeesten, kleine theemomentjes in de ochtendzon, intieme diners met vrienden, (klein)kinderen die boomhutten maken, schommelen en zwemmen, een handje verse aardbeien plukken of genieten van bezige bijen. Er is steeds wat anders te doen!

Daarbij straalt niet alleen de tuin, maar ook het proces ernaartoe, een soort rust uit. De rust die past bij het vertrouwen in kennis en de kunde.

Heb jij duurzaamheid en vakmanschap ook hoog in het vaandel staan? Misschien hebben we wel een leuke vacature voor je.

Kijk maar mee!

Kijk maar mee!

Dit hebben we gemaakt

We delen heel graag wat we maken. Want iedere eigenaar van een Mark Moes tuin is een trótse eigenaar van een Mark Moes tuin. Hier zie je een paar van onze mooie projecten.

© Copyright Mark Moes 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen