Tuin ontwerp

Genieten van warme zonnestralen en zachte zomeravonden. De dagelijkse dingen lijken ver weg met een boek en een goed glas wijn. Gezellig eten met goede vrienden, of nog even lekker tot rust komen tussen de geurende bloemen. Uw tuin is een onderdeel van uw huis, en een onderdeel van wie u bent. Wat zijn úw wensen?

Bij Mark Moes Hoveniers vinden we dat een tuin moet blijven boeien. Niet alleen in de vier seizoenen, maar ook in de volgende jaren. Daarom hechten we waarde aan gesprekken bij u thuis en in de tuin. Om u te leren kennen. En de tuin. Om de sfeer te proeven. En de koffie.

Het maken van een ontwerp gebeurt in een aantal stappen. De eerste stap is elkaar te leren kennen. Ontdekken wat uw wensen zijn. En natuurlijk uw woning en uw tuin bekijken.
Vervolgens proberen we uw voorkeuren in een mooie schets samen te vatten, waarna we er net zo lang aan sleutelen tot ú helemaal tevreden bent. Dan pas werken we de schets uit tot een ontwerptekening, maken we de keuze voor de te gebruiken materialen en eventueel een plan voor de beplanting.

U begrijpt dat een doordacht ontwerp nogal wat tijd vergt. En omdat wij ons werk ook serieus nemen, hanteren wij onderstaande tarieven voor het maken van een ontwerp. Het eerste gesprek is natuurlijk vrijblijvend en kosteloos.

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten? Laat het ons weten!

Not readable? Change text.