Onze aanpak

Jouw droomtuin op papier

Ga je verhuizen en moet de hele tuin op de schop? Of voldoet je tuin niet meer aan je wensen? Dan maken we graag een ontwerp voor je. Dat pakken we stap voor stap aan.

Stap 1

Stap 1

In gesprek

Voordat de tekendoos op tafel komt, gaan we samen in gesprek. Natuurlijk vragen we wat je graag wilt in je tuin. Maar we zijn ook benieuwd naar waaróm je dat wilt. Als we dat weten, kunnen we het soms net even anders insteken. En daardoor wordt elk project uniek.

Stap 2

Stap 2

Potlood in de aanslag

Na het gesprek gaan we nadenken over hoe we het het beste kunnen aanpakken. En dat zetten we op papier. Naast een potlood pakken we ook de gum erbij. Een lijn op papier kun je namelijk makkelijk uitgummen!

Stap 3

Stap 3

Naar de studio

In grote lijnen staat het ontwerp. Daarna werken we het digitaal uit. We kunnen het zelfs zo uitwerken dat er een fotorealistisch beeld in 3D ontstaat. Zo krijg je een goed beeld van hoe het er in het echt uit gaat zien. Een ander voordeel van een digitaal ontwerp is dat de kans op fouten kleiner is. We werken namelijk met GPS. Daardoor kunnen we de afmetingen van je tuin heel precies in kaart brengen.

Stap 4

Stap 4

De uitvoering

En dan gaan we van digitaal weer naar de echte wereld. We ontwerpen ook zonder dat we het project uit te voeren. Als je dat zelf doet of er iemand anders voor hebt, is dat hartstikke prima. We blijven dan vaak nog wel als projectbegeleider. Als er bijvoorbeeld problemen zijn bij de uitvoering, kunnen we die oplossen.

Benieuwd hoe we van jouw wensen een mooi en haalbaar plan kunnen maken? Stuur even een mailtje naar Mark. Z’n potloden zijn geslepen!

Kijk maar mee!

Kijk maar mee!

Dit hebben we gemaakt

We delen heel graag wat we maken. Want iedere eigenaar van een Mark Moes tuin is een trótse eigenaar van een Mark Moes tuin. Hier zie je een paar van onze mooie projecten.

© Copyright Mark Moes 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen