Onze aanpak

Vakkunde en oog voor stijl

Ons team

Combineer een paar vakkundige handen, een goed oog voor stijl en de geur en kleur van mooie planten en tada… je hebt een tuin! Dat noemen wij nou natuurlijk genieten.

Maar van wie zijn die handen? En dat oog voor stijl? We stellen ons even aan je voor!

Mark

Onze hoofd-ontwerper. Tekent soms wat zijn handen hem laten tekenen. Vooraf zijn natuurlijk allerlei gesprekken gevoerd en zijn de kaders bepaald, maar verder geeft hij er graag een eigen draai aan.
Mark is naast het ontwerp ook verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en projectbegeleiding. Van oriënterende gesprekken tot en met de eindoplevering. Een ingewikkeld idee? Samen met Mark krijg je het gewoon op papier.

Marnix

Van kettingzaagkunstenaar tot elektromonteur: Marnix kan het. Met meubelmakerij als hobby en de liefde voor het groen is geen project hem te gek. De belangrijkste voorwaarde? Dat het groen is! Oh ja, en rooibosthee.
Marnix regelt alles wat met de realisatie van projecten te maken heeft. Benieuwd hoe het nou eigenlijk het beste kan? Marnix laat het met alle plezier van de wereld zien!

Jarno

Jarno weet hoe je de zaak op orde krijgt. Hij snoeit waar nodig, rangschikt tot het klopt en haalt weg wat ongewenst is: we hebben het natuurlijk over het onderhoud van de tuin. Jarno werkt het liefst aan terugkerend onderhoud. Zo kan hij de planten en de tuin de aandacht geven die ze verdienen.
Jarno heeft een groot aantal tuinen in z’n beheer en maakt de onderhoudsplanning. Kan jouw tuin nog wel wat groener? Jarno heeft wel wat tips op zak. En een snoeischaar natuurlijk.

Jolien

Zonder de onvermoeibare inzet van Jolien zouden we niet kunnen wat we doen. En omdat we zo graag doen wat we doen, is Jolien haar werk óók het vermelden waard!
Jolien houdt zich bezig met alles tussen urenregistratie en factureren, kortom: ze is de spil op de administratie. Factuur niet helemaal duidelijk? Of een andere administratieve vraag? Jolien ziet je mailtje graag verschijnen!
Kijk maar mee!

Kijk maar mee!

Dit hebben we gemaakt

We delen heel graag wat we maken. Want iedere eigenaar van een Mark Moes tuin is een trótse eigenaar van een Mark Moes tuin. Hier zie je een paar van onze mooie projecten.

© Copyright Mark Moes 2023 Gebouwd door Saam' uit Groningen