Welkom op onze vernieuwde website!

Met gepaste trots verwelkomen wij u op onze volledig vernieuwde website!
U had het misschien al wel gezien, maar de oude voldeed niet meer en werd al een poosje niet meer onderhouden.
Creative Work uit Buitenpost heeft daarom deze website speciaal voor Mark Moes Hoveniers ontwikkeld, en zal ook een gedeelte van het onderhoud blijven verzorgen zodat het er fris en verzorgd uit blijft zien.

Projecten

Via onze projecten-pagina kunnen we u op de hoogte houden van de voortgang van onze werkzaamheden en gerealiseerde projecten. Blader er gerust eens doorheen, wellicht om alvast wat inspiratie op te doen!

Blog

Doormiddel van onze blog willen we u laten weten wie we zijn en wat we doen. De verhalen van – en over – onze hoveniers en hun bezigheden, maar ook tips en nieuws die voor u en uw tuin interessant zijn. Immers, verzamelen van kennis is leuk, maar door het delen van kennis komen we verder.

Shop

We zijn ondertussen ook nog bezig met een ander project, maar daar kunnen we enkel nog maar een tipje van de sluier van oplichten…

In de komende tijd willen we een volledig nieuwe shop presenteren, waarin we een aantal hele mooie producten aanbieden.

Mark Moes
Mark Moes is de, soms wat eigenwijze eigenaar van Mark Moes Hoveniers. Sinds de start in 2011 probeert Mark van elke opdracht iets bijzonders te maken. Soms heeft het wat voeten in de aarde, soms moeten opdracht-gever en -nemer een gokje durven nemen. Of het allemaal goed uitpakt? Kijkt u zelf maar eens op onze projecten-pagina!
Recent Posts