SBB erkend leerbedrijf

Mark Moes Hoveniers is een SBB erkend leerbedrijf. Dat betekent dat we leerlingen begeleiden en opleiden in ons bedrijf.

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Samen werken we aan thema’s als erkenning, beroepspraktijkvorming en kwalificaties en diploma’s.

– bron: s-bb.nl

Wij vinden het óók belangrijk vinden dat jonge mensen zich kunnen ontwikkelen tot vakmensen! Het kan dus voorkomen dat we tijdens onze werkzaamheden leerlingen meenemen in ons werk. Dat houdt dus ook in dat we af en toe even de tijd nemen om de stagiair iets voor te doen, of zelf laten proberen.

Bij de meeste werkzaamheden is dat geen enkel probleem, het risico en de investering is dan klein. Maar af en toe is het werk té specifiek en kan de leerling alleen maar toekijken. Oók dat hoort bij een leerproces. Geen nood: in de meeste gevallen betaalt u ook een (sterk) gereduceerd tarief voor onze leerlingen.

Wat kost een stagiaire dan?

Elke stagiaire is weer verschillend. Wij leiden mensen op van diverse niveau’s, een beginnende leerling heeft natuurlijk een stuk minder ervaring dan een leerling die bijna klaar is met de opleiding.

Aan de hand van de inzet van deze jonge mensen proberen wij een passend tarief te bepalen. Dat de meningen er nog wel eens over verschillen, daar hoeven we geen geheim van te maken. Echter, wij zijn van mening dat de leerlingen óók voor u iets presteren. En naast de werkzaamheden investeren wij weer extra tijd in de stagiaire.

Met andere woorden: als we allemaal íets bijdragen, kunnen we samen het niveau hoog houden zodat er in de toekomst ook voldoende goed opgeleide vakmensen zijn. Zo maken we samen de wereld een stukje groener, niet alleen nu, maar ook voor later!

Ben jij een leerling in het groen, zoek je nog een erkend leerbedrijf en zou je wel bij ons het vak willen leren? Via stagemarkt.nl kun je ons vinden en weet je meteen welke plaatsen er nog beschikbaar zijn. Je mag natuurlijk ook via de contactpagina contact met ons opzoeken.

Vragen?

Heeft u nog vragen na aanleiding van dit artikel? Via onze contactpagina vindt u al onze gegevens. We stellen het op prijs om uw vragen te mogen beantwoorden! Tot ziens in de tuin!

Mark Moes
Mark Moes is de, soms wat eigenwijze eigenaar van Mark Moes Hoveniers. Sinds de start in 2011 probeert Mark van elke opdracht iets bijzonders te maken. Soms heeft het wat voeten in de aarde, soms moeten opdracht-gever en -nemer een gokje durven nemen. Of het allemaal goed uitpakt? Kijkt u zelf maar eens op onze projecten-pagina!
Recommended Posts