Ondernemend Grootegast

Samen sta je sterk!

Daarom is in 1936 de Handelsvereniging Grootegast opgericht, die sinds kort verder gaat als Ondernemend Grootegast.

Onder deze nieuwe naam wil de vereniging óók een nieuwe weg inslaan. In het verleden bestond de vereniging voornamelijk uit leden met een winkel, maar in de toekomst zal ook de aandacht gaan naar netwerken, belangenbehartiging en presentatie van de ondernemers van Grootegast als geheel.

Voor Mark Moes Hoveniers geeft dat de doorslag. Daarom zijn we sinds het einde van 2017 lid van Ondernemend Grootegast. De samenwerking op allerlei niveau’s in Grootegast vinden wij erg belangrijk. Wij zijn er, net als onze collega-ondernemers in het dorp, van overtuigd dat wanneer er goede contacten zijn tussen diverse partijen, dat er meer samenwerking kan ontstaan.

 

De kracht van Ondernemend Grootegast

De grote diversiteit aan ondernemers zorgt dat er ook veel diversiteit is in de ideeën over, bijvoorbeeld, de activiteiten en de inrichting in- en rondom het dorp. Door de handen ineen te slaan, staan we sterker. En, omdat we sterker staan, is het effect groter.

Het resultaat? Een woonplaats waar u van alle gemakken voorzien wordt. Dorpen die bloeien, in economisch- maar ook in maatschappelijk opzicht. Een plaats waar het prettig wonen is. En dat is voor iedereen goed, toch?

 

Meer informatie

Wilt u meer weten, of ook lid worden? Via deze link vindt u onze contactgegevens.

Mark Moes
Mark Moes is de, soms wat eigenwijze eigenaar van Mark Moes Hoveniers. Sinds de start in 2011 probeert Mark van elke opdracht iets bijzonders te maken. Soms heeft het wat voeten in de aarde, soms moeten opdracht-gever en -nemer een gokje durven nemen. Of het allemaal goed uitpakt? Kijkt u zelf maar eens op onze projecten-pagina!
Recent Posts