Minitip #9: het is zomer!

Elke maand krijgt u van ons een minitip die past bij de tijd van het jaar. Soms met een aanbieding, soms met een interessant verhaal, soms met een afbeelding.

#9

Het is juni, dus de zomer eigenlijk al een beetje begonnen! Geniet er van, veel planten beginnen nu te bloeien, of staan volop in bloei.

Houd het onkruid wel in de gaten, nu het warmer begint te worden, groeit ook het onkruid snel! Bij droog, warm weer kan het voldoende zijn om alleen maar even te schoffelen, de zon doet de rest!

Meer tips ontvangen?

Met de juiste kennis van zaken wordt tuinieren nog veel leuker! We komen graag eens bij u langs, natuurlijk altijd vrijblijvend! Via onze contactpagina kunt u onze gegevens vinden en een bericht sturen.

Samen maken we de wereld een stukje groener!

Mark Moes
Mark Moes is de, soms wat eigenwijze eigenaar van Mark Moes Hoveniers. Sinds de start in 2011 probeert Mark van elke opdracht iets bijzonders te maken. Soms heeft het wat voeten in de aarde, soms moeten opdracht-gever en -nemer een gokje durven nemen. Of het allemaal goed uitpakt? Kijkt u zelf maar eens op onze projecten-pagina!
Recommended Posts