Minitip #7: de voorjaarsbeurt

Elke maand krijgt u van ons een minitip die past bij de tijd van het jaar. Soms met een aanbieding, soms met een interessant verhaal, soms met een afbeelding.

#7

April doet wat ‘ie wil, maar toch: het is langzamerhand weer tijd voor de voorjaarsbeurt!

De voorjaarsbeurt is misschien wel de belangrijkste onderhoudsbeurt in de tuin. Nu de winter zo’n beetje voorbij is, kunnen de vaste planten afgeknipt worden, het laatste blad geruimd en het eerste onkruid gewied worden.

Haal het onkruid er extra secuur, met wortel en al, uit de borders. Als u het voorjaar begint met een schone tuin, zal de rest van het jaar minder intensief zijn.
Vergeet de bemesting ook niet, juist nu is het extra belangrijk en eenvoudig!

Wilt u hulp bij de voorjaarsbeurt? We kunnen u op veel verschillende manieren helpen, van een klein beetje advies tot het volledig ontzorgen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de juiste bemesting-producten.

Meer tips ontvangen?

Met de juiste kennis van zaken wordt tuinieren nog veel leuker! We komen graag eens bij u langs, natuurlijk altijd vrijblijvend! Via onze contactpagina kunt u onze gegevens vinden en een bericht sturen.

Samen maken we de wereld een stukje groener!

Mark Moes
Mark Moes is de, soms wat eigenwijze eigenaar van Mark Moes Hoveniers. Sinds de start in 2011 probeert Mark van elke opdracht iets bijzonders te maken. Soms heeft het wat voeten in de aarde, soms moeten opdracht-gever en -nemer een gokje durven nemen. Of het allemaal goed uitpakt? Kijkt u zelf maar eens op onze projecten-pagina!
Recommended Posts