Minitip #2: Blad ruimen in het najaar

Elke maand krijgt u van ons een minitip die past bij de tijd van het jaar. Soms met een aanbieding, soms met een interessant verhaal, soms met een afbeelding.

#2

Nu het echt kouder begint te worden, laten steeds meer bomen het blad vallen. Dus: blad ruimen. Maar laat rustig een hoeveelheid in de border liggen, dat is werk voor wormen en insecten!

Daarbij is het een ideale deken voor over uw vaste planten en bollen, maar ook egels en andere kleine dieren verschuilen zich er graag voor de winterkou.

Meer tips ontvangen?

Met de juiste kennis van zaken wordt tuinieren nog veel leuker! We komen graag eens bij u langs, natuurlijk altijd vrijblijvend! Via onze contactpagina kunt u onze gegevens vinden en een bericht sturen.

Samen maken we de wereld een stukje groener!

Mark Moes
Mark Moes is de, soms wat eigenwijze eigenaar van Mark Moes Hoveniers. Sinds de start in 2011 probeert Mark van elke opdracht iets bijzonders te maken. Soms heeft het wat voeten in de aarde, soms moeten opdracht-gever en -nemer een gokje durven nemen. Of het allemaal goed uitpakt? Kijkt u zelf maar eens op onze projecten-pagina!
Recommended Posts