Minitip #10: de vakantietuin!

Elke maand krijgt u van ons een minitip die past bij de tijd van het jaar. Soms met een aanbieding, soms met een interessant verhaal, soms met een afbeelding.

#10

Al vakantieplannen? Vergeet uw tuin niet!

De buurvrouw doet de planten en de post, schoonvader-en-opa zorgt voor de kippen, de cavia gaat ook ‘uit logeren’. Maar wie doet de tuin?

Als inbraakpreventie, of gewoon voor het gemak: laat tijdens uw vakantie het gras maaien door Mark Moes Hoveniers! Uw gazon is al gemaaid vanaf € 17.50! En als we tijd over hebben wieden we het onkruid ook even! Dat is toch ook feestelijk thuis komen?!

Meer tips ontvangen?

Met de juiste kennis van zaken wordt tuinieren nog veel leuker! We komen graag eens bij u langs, natuurlijk altijd vrijblijvend! Via onze contactpagina kunt u onze gegevens vinden en een bericht sturen.

Samen maken we de wereld een stukje groener!

Mark Moes
Mark Moes is de, soms wat eigenwijze eigenaar van Mark Moes Hoveniers. Sinds de start in 2011 probeert Mark van elke opdracht iets bijzonders te maken. Soms heeft het wat voeten in de aarde, soms moeten opdracht-gever en -nemer een gokje durven nemen. Of het allemaal goed uitpakt? Kijkt u zelf maar eens op onze projecten-pagina!
Recommended Posts